Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht | Gezondheidsrecht

mr. D.A.G. (Dennis) Moonen

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 2016 is Dennis als jurist werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen. Hij studeerde in 2016 af als jurist aan de Hogeschool Zuyd in Sittard en verdiepte zich in privaat- en aansprakelijkheidsrecht. In 2018 studeerde hij af aan de Universiteit van Maastricht, waar hij de master Recht en Arbeid met specialisatie Arbeid en Gezondheid met succes heeft afgerond. Dennis heeft verder de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met goed gevolg afgerond. Daarnaast is Dennis ingeschreven als register-expert bij het NIVRE.

Geen superheld, maar wel jurist.

”Net als in de film, ik wil het. En dan heb ik het over de Amerikaanse film Dare Devil met daarin een glansrol voor acteur Ben Affleck. Als advocaat en superheld strijdt hij voor rechtvaardigheid. Hierbij  duldt hij geen onrechtvaardigheid en komt hij op voor slachtoffers. Nou ben ik in alle bescheidenheid geen superheld, maar als jurist breek ik net als in de film een lans voor letselschadeslachtoffers. De ene keer is het eenvoudig om tot aansprakelijkheid te komen en de andere keer lijkt het op een obstacle run. Want de verharde houding van verzekeraars leidt ertoe dat ze schade vaak in twijfel trekken, zodat er minder uitgekeerd hoeft te worden. Dit maakt het voor slachtoffers moeilijk om de schade vergoed te krijgen. Maar samen met mijn collega’s schuw ik de uitdaging niet. Linksom of rechtsom, het recht zal uiteindelijk zegevieren. Dat is waarin ik geloof en waarvoor ik voor de volle honderd procent ga.”

Mijn specialisaties:

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail:

Artikelen..

Geschreven door Dennis

Letselschade en aansprakelijkheidsrecht

Heeft u ook een elektrische fiets?

We zien tegenwoordig steeds meer elektrische fietsen in het verkeer verschijnen. Dat betekent voor ons in de letselschadepraktijk dat wij steeds meer ongevallen met elektrische

Lees verder »