Vacature – legal assistant / office manager (m/v)!

Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen is een middelgroot advocatenkantoor gelegen in Roermond. Ons kantoor is 32 jaar oud en is een begrip in de regio.  Dat kunnen niet veel kantoren zeggen. Onze advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden.

Ter versterking van ons secretarieel team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor bij voorkeur 32 uren, want een van onze kanjers gaat met pensioen.

Wij zoeken een nieuwe spin in het web, die het team ondersteunt met de dagelijkse praktijk van onze advocaten, maar ook zelfstandig operationeel is.

Voorkomende werkzaamheden:

  • Telefonisch en schriftelijk contact met cliënten, met wederpartijen en met rechtbanken of andere relaties;
  • Beheer en agendering van zaken en te ondernemen acties;
  • Verwerken en beheren van ingaande en uitgaande post;
  • Uitwerken van correspondentie en processtukken;
  • Contacten met leveranciers, voorraadbeheer;
  • Organiseren van bijeenkomsten.

Wij zijn op zoek naar iemand die betrokken is en die het beste wil voor onze cliënten en ook voor ons kantoor. Uiteraard verwachten we goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden en kennis van de gebruikelijke kantoorsoftwareprogramma’s.

Wij zijn een informeel kantoor, met open deuren beleid. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons aan de top. Onze missie is zorg te dragen voor duurzame oplossingen. Daar worden wij blij van.

Wij hebben een team met leuke collega’s, waar we regelmatig activiteiten mee plannen. We houden van een goede balans tussen werk en privé. We zoeken iemand die in ons team past en die dezelfde passie heeft voor het recht en alles wat daarbij komt kijken. Wij zoeken jou!

Indien deze manier van werken je aanspreekt, stuur dan je motivatiebrief met CV naar Nicole Geradts, via ngeradts@tsadvo.nl.

Deze vacature is onderdeel van de juridische vacatures Roermond.

Wellicht ook interessant?

Vacature – jurist (m/v)!

Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen is een middelgroot advocatenkantoor gelegen in Roermond. Ons kantoor is 32 jaar oud en is een begrip in de

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning