Juridisch medewerker

Mw. B.H.G. (Benthe) Staals

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Als enige Brabander op dit Limburgse kantoor voeg ik hopelijk een vleugje Brabantse gezelligheid toe aan het team. Het werken als juridisch medewerker bij Tijssen & Saes Advocaten combineer ik met zowel een civielrechtelijke als een strafrechtelijke master aan de Universiteit van Maastricht. Brede interesses dus, maar de letselschadepraktijk heeft me altijd al in het bijzonder geïnteresseerd, omdat ik er voldoening uithaal om mensen te helpen.

Als ik niet aan het werken of aan het studeren ben, ben ik vaak in de sportschool te vinden. Een gezellig feestje of uitje met vrienden sla ik echter zeker niet af!

Een volle agenda dus, maar gevuld met leuke dingen. En hoewel ik met mijn studies in de afrondende fase ben, kan ik een lesje Limburgs nog wel gebruiken!

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail: