Laat ons jullie ons verhaal vertellen..

Over Tijssen Saes

Ons verhaal

De oplossing voor de vraag van morgen, bedenken we vandaag.

“De zwarte toga, de witte bef, een imposant gerechtsgebouw en spreken voor een rechter. Voor veel mensen staat dit beeld symbool voor de advocatuur. Maar bij Tijssen & Saes letselschadeadvocaten hangen we onze toga en bef het liefst aan de kapstok. Simpelweg, omdat we geloven in de kracht van adviseren boven die van procederen. Want achter iedere vraag schuilt een verhaal. Een verhaal met meerdere kanten. Kanten die wij allemaal willen ontdekken door te luisteren, door vragen te stellen en durven doorvragen. Tenslotte, hoe meer we weten, hoe meer we kunnen.

Ambitie

Wij willen vandaag nog het verschil maken voor wat morgen komen gaat. Zo is procederen een voor de hand liggend antwoord op bijvoorbeeld een onterechte vordering. Maar wij zien dat net even anders. Het draait namelijk niet per definitie om winnen of verliezen, maar om samen te komen tot een toekomstbestendige oplossing. 

Versterken

En op deze manier werken we al meer dan vijfentwintig jaar vanuit het mooie Roermond. Samen met een sterk team. Een team met jeugdig enthousiasme en ervaren collega’s die niet zo snel van hun stuk zijn te brengen. Collega’s met ieder hun eigen passie, specialisatie en die elkaar versterken door kennis te delen.

Overgangen

Deze krachtige en stabiele basis zorgt ervoor dat Tijssen en Saes vandaag de oplossing voor de vraag van morgen kan bedenken. En als die oplossing ons uiteindelijk toch naar de rechtbank leidt, dan doen we uiteraard onze toga aan. Knopen we onze bef om, pleiten we namens u en met volle overgave tegenover de rechter.”

"
Het draait namelijk niet per definitie om winnen of verliezen, maar om samen te komen tot een toekomstbestendige oplossing.