We doen het samen

Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht

Bij een ongeval, medische fout of gewelds- of zedenmisdrijf

..streven wij naar volledige schadevergoeding

Dat is onze drijfveer op het gebied van letselschade. En letselschade kan iedereen overkomen of zoals het spreekwoord zegt: ongeluk zit in een klein hoekje. Denk maar aan een verkeersongeluk, arbeidsongeval, medische fout of een ongeval tijdens het sporten.

Aansprakelijkheid

Nu is het volgens het aansprakelijkheidsrecht zo dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen schade, tenzij een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van die schade. En als die ander verantwoordelijk is, buigen wij dit om naar aansprakelijkheid, zodat u recht heeft op een schadevergoeding.

Onderhandelen

Dus terwijl slachtoffers zich op hun herstel richten, gaan wij met de papieren rompslomp aan de gang. Daarnaast onderhandelen we met verzekeraars van de aansprakelijke tegenpartij, kiezen we de juiste medische adviseurs zodat het verband tussen het ongeval en de klachten wordt aangetoond. Alles zodat de cliënt krijgt waar hij of zij recht op heeft. En als het nodig is, dan stappen we naar de rechter.

Zie ook onze website : www.letselschadeadvocaten-roermond.nl

De Letselschade raad

Ons kantoor is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Het Nationaal Keurmerk Letselschade is een onafhankelijk kwaliteitsstelsel voor professionele dienstverleners in de letselschadebranche. Daarin vindt u advocaten, belangenbehartigers en andere organisaties die voldoen aan de kwaliteitseisen die de branche aan hen stelt. Voor meer informatie kunt u de website https://deletselschaderaad.nl/nkl/ raadplegen.

Wij helpen je graag

Onze specialisten