Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht | Arbeidsrecht

mr. E.H.J.M (Erland) Dohmen

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 2015 is Erland als advocaat werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen. En hij studeerde in 1985 af in het Nederlands recht aan de universiteit in Leiden en in 1997 specialiseerde hij zich als letselschadeadvocaat. In mei 2001 heeft hij de specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol afgerond.

Erland heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. Erland is lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA).

Koempels blijven strijden..

“Koempels blijven strijden, een prachtige lijfspreuk van mijn voetbalcluppie Roda JC. En die mij net zo op het lijf is geschreven. Want nooit opgeven en altijd gaan voor het beste resultaat, dat is waar ik als advocaat voor sta. Zo sta ik werkgevers of werknemers bij tijdens een arbeidsconflict en kom ik op voor de belangen van letselschadeslachtoffers. Het gaat dan om letselschade als gevolg van een ongeval in het verkeer of op het werk. Of schade veroorzaakt door een medische fout of geweld. Hierbij pakken we de veroorzakers van de schade aan. Want opkomen voor de underdog is absoluut mijn grootste drang. Een drang die ik al heel vroeg in mijn leven voelde, nadat ik de boeken van mijn lievelingsschrijver Ward Ruyslinck las. In zijn boeken vormt het nietige individu tegenover de machtige maatschappij een belangrijke rode draad. En het opkomen voor het onzekere slachtoffer tegenover de kapitaalkrachtige verzekeraar is inmiddels de rode draad binnen mijn carrière. Voorbeeld doet volgen. Heerlijk.”

Mijn specialisaties:

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail:

Artikelen..

Geschreven door Erland

Dohmen

The Voice-over

The Voice-over U weet wel wat normaal gesproken wordt bedoeld met een Voice-over, iemand die tijdens een spannende documentaire tijdens de beelden de uitleg erbij

Lees verder »
Algemeen

Toonkunstenaar gezocht

Dit keer van mij een beschouwend in plaats van een juridisch betoog. We staan immers op de drempel van alweer een nieuw jaar, 2022. Daarbij

Lees verder »