Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht

mr. R.M.T.A. (Rianne) Saes

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 2014 is Rianne als advocaat werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen. Rianne studeerde in 2012 af in het Nederlands recht aan de universiteit in Maastricht. Daarna volgde zij in 2013 de masteropleiding privaatrecht die ze cum laude heeft afgerond.

Rianne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. Rianne is lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA) en heeft de Grotius specialisatieopleiding Personenschade cum laude afgerond. 

De gulden middenweg

” Wie de chaos beschrijft, stelt orde op zaken. Dat is precies wat ik het liefste doe: cliënten en mezelf wegwijs maken binnen de complexe en steeds veranderende wet- en regelgeving. Vergelijk het met een druk en onoverzichtelijk verkeerspunt. Het moment dat je moet bepalen of je rechtdoor gaat, linksaf buigt en of de fietser voorrang heeft? Iemand die jou dan de weg wijst, geeft zelfvertrouwen en rust. Mijn drive als advocaat is om mensen te helpen en hen weer een zetje in de goede richting te geven. Zo breng ik in kaart wat nu daadwerkelijk de vraag is en formuleer ik afspraken om het geschil te beëindigen of te voorkomen. En soms is een en ander al afgesproken en zit juist hier het probleem. De afspraken zijn dan niet goed en verdienen aanpassing. Ik wil dan het naadje van de kous weten. Zoek het tot op de bodem uit. Iets wat mij ook in mijn privéleven drijft. En in het bijzonder tijdens vakanties: vrijwel alles is van tevoren uitgezocht, gepland en gereserveerd, zodat we kunnen doen waarvoor vakantie is bedoeld: genieten.”

 

Mijn specialisaties:

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail:

Artikelen..

Geschreven door Rianne

Letselschade en aansprakelijkheidsrecht

Wist u dat …?

Dagelijks staan wij slachtoffers bij die letselschade hebben opgelopen door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Voor ons is dit gesneden koek, maar

Lees verder »
Letselschade en aansprakelijkheidsrecht

Letsel op de werkvloer

Hans werkt al jarenlang als dakdekker bij hetzelfde bedrijf. Hij is goed in zijn werk, een echte vakman en werkt heel precies. Die laatste eigenschap

Lees verder »