Juridisch Secretaresse

C.L.M. (Kitty) Schroyen- Op ‘t Root

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 1990 is Kitty Schroyen- Op ‘t Root als juridisch secretaresse werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen

“Een verbintenis, een relatie leggen. En: een brug verbindt twee werelden die eerder van elkaar gescheiden waren. Dat zijn volgens Van Dale de betekenissen van de uitdrukking: een brug slaan. En diezelfde betekenis geef ik aan mijn functie van juridisch secretaresse van de letselschadeadvocaten- en medewerkers. Want binnen dit vakgebied ben ik voor cliënten het eerste aanspreekpunt en breng ik hen in contact met de juiste persoon. Daarnaast ondersteun ik de letselschadeadvocaten zodat die zich kunnen richten op de kern van hun taak: juridisch adviseren of procederen. Dit betekent dat ik bijvoorbeeld medische dossiers bijhoud, vergaderingen voorbereid en telefonisch contact onderhouden met cliënten en verzekeringsmaatschappijen. Vervelen doet het geen moment, omdat ik iedere dag weer samen met mijn collega’s bouw aan iets moois. We samen iemand over de brug helpen.”

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail: