Financiële administratie

F.G.J. (Frank) Theunissen

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 2020 is Frank werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen waarbij hij verantwoordelijk is voor de financiële administratie.

De gulden middenweg

“Formule 1. Leonard Cohen. AC/DC. Koormuziek. Musea. De Basiliek in Sint Odiliënberg. Dit klinkt als een lukrake opsomming. Een opsomming van een chaotisch persoon. Maar niets is minder waar, op privévlak heb ik een brede smaak die door passie wordt verbonden, maar zakelijk gezien is maar één smaak mogelijk: orde op zaken, structuur en overzicht. Verrassingen kom ik als hoofd financiële administratie liever niet tegen.

Vandaar dat ik uit mijn uiteenlopende passies heb gekozen voor een foto op de Kerkberg in de Basiliek. Vanuit hier heb je een perfect overzicht én uitzicht op een prachtig plaatje; de basiliek met haar slanke torens, de Mariakapel, het klooster en het heemkundemuseum. Een overweldigende schoonheid.

Maar eerlijk is eerlijk, het uitzicht op kantoor is niet zo overweldigend als op de Kerkberg. Maar net als een bezoekje aan Berg, geeft mijn werk ook voldoening.  Indirect draag ik bij aan juridische ondersteuning. Als de financiële plaatjes voor zowel cliënten als collega’s onderaan de streep kloppen, kunnen beide partijen zich focussen op het juridische gedeelte. En als aan het einde van de dag mijn bureau weer schoon is, luister en geniet ik thuis van AC/DC, Anouk of CCR.”

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail: