Juridisch Secretaresse

S.G.P.S. (Stephanie) Puts-Lebon

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” zei Pippi Langkous. Zo sta ik ook in het leven. In mijn vrije tijd ‘rommel’ ik graag wat in ons eetbare tuintje. Mijn creatieve inslag vind je terug in het maken van sieraden of kleren. Zo’n kledingpatroon vraagt om precisie en daar ben ik eh….heel precies in. Ik ben een echt gezelligheidsdier en vind het dan ook heerlijk om sfeer te brengen in ons huis.

Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en zo ben ik ook bij Tijssen & Saes aan mijn ontzettend mooie job begonnen na een jarenlange administratieve baan elders. Ik ben trots dat ik in de professionele omgeving van ons kantoor een bijdrage mag leveren. Zo ben ik het eerste aanspreekpunt voor mensen die bij ons op bezoek komen en beantwoord ik de telefoon. Daarnaast beheer ik agenda’s, bewaak ik procestermijnen, maak ik processtukken compleet om ze vervolgens naar de rechtbank te brengen.

Samen met ons mooie team geven we elke dag alles om onze cliënten te ontzorgen ook als er een tandje bij moet. Mijn credo luidt dan ook: “Pakken zijn om op te pakken en niet om bij neer te zitten”.

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail: