Juridisch Secretaresse

T. (Thessa) den Hartog

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Thessa is sinds 2021 als juridisch secretaresse werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen.

De vreedzame krijger is terug

“Stop! Tot hier en niet verder. Grenzen aangeven. Voor jezelf opkomen. Dat is het verhaal achter de Vreedzame Krijger die weer terug op de Maasboulevard in Venlo staat. Een verhaal waarin ik mensen die Tijssen & Saes bellen, herken. Mensen bellen vaak, omdat ze onrecht voelen. Met dat eerste telefoontje zeggen ze in feite: “Stop. Tot hier er niet verder.” Ze zijn op zoek naar een oplossing. Naar iemand die hen hierbij helpt.

Zelf haal ik ook kracht uit de boodschap van de Krijger. Voorafgaand aan mijn werk als juridisch secretaresse bij Tijssen & Saes, heb ik me jarenlang ingezet voor een stichting die geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek naar osteosarcoom bij kinderen, een vorm van botkanker. Van dichtbij heb ik meegemaakt welke invloed deze ziekte op levens heeft. Met het bijdragen aan het beter behandelbaar maken van deze ziekte en op de lange termijn overlevingskansen te vergroten, heb ik in feite ook gezegd: tot hier en niet verder. De overstap nu naar Tijssen & Saes voelt als een warm bad. Hier kan ik bijdragen door de eerste emoties op te vangen, gerust te stellen en mensen dan doorverwijzen naar mijn collega’s bij Tijssen en Saes van wie ik weet dat ze alles op alles zetten om hen te helpen.”

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail: