BESPAAR JEZELF EXTRA KOSTEN!

In Nederland is iedereen altijd maar druk . Toch is het belangrijk grip te houden op je financiële administratie. Onvoldoende aandacht voor je financiële administratie kost geld. Zo zie ik vaak extra kosten ontstaan  door het te laat betalen van facturen.

Voorkom betalingsherinneringen want deze brengen in de meeste gevallen extra kosten met zich mee. Zonde en onnodig , dus een aantal tips om deze kosten te voorkomen.

Kostenbesparing

Bekijk of de factuur die je hebt ontvangen ook voor jou is bestemd of is het misschien een spookfactuur, dus een nepfactuur. Welke betalingstermijn hanteert het betreffende bedrijf en  ga jij het redden om binnen die termijn de factuur te betalen. Of als de factuur niet (helemaal) duidelijk is, neem dan contact op met het betreffende bedrijf  en vraag om een toelichting.  En kun je de factuur niet in een keer betalen bespreek dan de mogelijkheden van betaling in termijnen. Zorg ervoor dat je de betalingsregeling ook nakomt en blijf altijd in goed contact met het bedrijf.

Eén telefoontje kan jou simpelweg veel geld besparen. Elk bedrijf houdt zijn eigen klanten graag tevreden.

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal