Juridisch Secretaris

J.C.H. (Jan) van Erdewijk

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 2000  is Jan als secretaris werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen.

Tradities en betrokkenheid, onlosmakelijk verbonden

“De meiboom plaatsen. Een eeuwenoude traditie die voorspoed, vruchtbaarheid, liefde en hofmakerij symboliseert. Én een traditie die we 34 jaar geleden op de Markt in Linne nieuw leven hebben ingeblazen. Zoiets gaat niet vanzelf, maar dat doe je samen met een groep betrokken enthousiastelingen. En die betrokkenheid is ontzettend belangrijk. Belangrijk, omdat dit nauw samenhangt met gevoel voor verantwoordelijkheid, organiserend vermogen en flexibiliteit. Eigenschappen en kwaliteiten die ik ook binnen mijn professionele werkomgeving inzet. Zo ben ik het eerste aanspreekpunt voor mensen die naar kantoor komen en beantwoord ik de telefoon. Daarnaast beheer ik agenda’s, bewaak ik procestermijnen, maak ik processtukken compleet en bezorg die hoogstpersoonlijk bij de rechtbank. Dit en meer doe ik al jarenlang, een soort van traditie inmiddels. En die hoop ik nog lang en met veel verve in ere te houden.”

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail:

Artikelen..

Geschreven door Jan

Arbeidsrecht

DAGVAARDING: PANIEK??

Mijnheer Van der Erven komt onaangekondigd aan de deur. De deurwaarder was zojuist bij hem aan de deur geweest en had een dagvaarding afgegeven. Behoorlijk

Lees verder »