Topjaar of tobjaar?

Aan het begin van 2020 zal iedereen zich hebben voorgenomen om er een topjaar van te maken. Toch?  Maar nadat de eerste twee maanden ervan goed en wel verstreken waren brak de Coronacrisis uit en werd duidelijk dat het voorgenomen topjaar voor heel veel mensen een tobjaar gaat worden.

 

FAQ door de Coronacrisis

Veel gestelde vragen door de Coronacrisis zijn: Blijft mijn bedrijf overeind? Behoud ik mijn baan? Moet ik mijn huis noodgedwongen verkopen? Gaat mijn vakantie door? Hoe ziet mijn sociaal leven er opeens uit en blijft dat zo?

 

Overheid springt voorlopig bij

Voorlopig zorgt de overheid via allerlei maatregelen ervoor dat bedrijven zoveel mogelijk overeind blijven en hopelijk weer normaal kunnen functioneren nadat de Coronacrisis voorbij is.

 

Link met Letselschade

De hierboven omschreven vragen die voor heel veel van ons door de Coronacrisis zo pardoes op ons pad komen zijn ook precies de vragen waarmee een slachtoffer van letselschade na een ongeval plotseling te maken krijgt. Ook een slachtoffer van een ongeval op het werk, of in het verkeer, of door een medische fout ziet zijn leven van de ene op de andere dag op de kop staan en krijgt te maken met dezelfde onzekerheden als veroorzaakt door de Coronacrisis. Maar voor een slachtoffer dat na een ongeval of medische fout letselschade heeft opgelopen is er geen overheid die voor korte of langere tijd bijspringt, terwijl wel dezelfde vragen, problemen en onzekerheden opdoemen voor het slachtoffer.

 

Wat is de oplossing bij Letselschade?

Als iemand anders verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval of de medische fout, dan moet diens verzekeraar de volledige schade vergoeden, ook de kosten van rechtsbijstand. Hierdoor kan ik als gespecialiseerde letselschade advocaat het slachtoffer gratis bijstaan om ervoor te zorgen dat het slachtoffer op hetzelfde inkomstenniveau blijft als zonder ongeval. Zorg er dus voor dat u tijdig een beroep op ons kantoor doet om te voorkomen dat u na een ongeval of medische fout uw huis moet verkopen of zonder hulp in de huishouding komt te zitten, of uw baan nodeloos verliest. Want misschien kunt u met een aanpassing op de werkvloer wel uw baan behouden of omgeschoold worden naar ander werk. Ook dat hoort bij het principe van volledige schadevergoeding waar u recht op heeft.

 

Gratis intakegesprek 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin ik u graag breder informeer over uw rechten en mogelijkheden. Er staat een heel letselschadeteam voor u klaar op ons kantoor, te weten: Marcel Tijssen en ik als erkend LSA- advocaat, Rianne Saes als advocaat met letselschade als aandachtsgebied, Dennis Moonen als letselschadejurist en Kitty Schroyen als Legal Assistant.

 

mr. E.H.J.M. (Erland) Dohmen

 

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling