Uw juridisch probleem de baas? Bel Tijssen & Saes!

Heeft u wel eens vragen over echtscheiding of arbeidsconflicten die u niet hardop durft te stellen? Spelen er problemen met de gemeente of de verzekering, waarvan u niet weet wat u ermee aan moet? Wij proberen voor u een goede oplossing te vinden. Een oplossing door te luisteren, door vragen te stellen en durven doorvragen. Hoe meer we weten, hoe meer we voor u kunnen betekenen. Daarom willen wij graag met u kennismaken.

 

Bel ons gerust op!

Voor (juridische) vragen, kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag te woord. Ons team, dat bestaat uit een secretaris en drie secretaresses, bieden als eerste een luisterend oor. Wij zorgen vervolgens dat de juiste advocaat u te woord staat.

 

Afspraak maken

Wilt u liever een afspraak met een van onze advocaten? Ook dat is mogelijk. Wij begeleiden u naar de spreekkamer, waar u een heerlijke cappuccino of iets anders krijgt. Tijdens het gratis intakegesprek kunt u in een ongedwongen sfeer een van onze advocaten uw probleem voorleggen.

 

E-mailen    

Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0475 335 115. E-mailen kan via info@tsadvo.nl. U kunt ook via de website www.tijssen-saes.nl gebruik maken van het contactformulier.

 

Bereikbaarheid

Het kantoor bevindt zich in het centrum van Roermond, aan het adres Minderbroederssingel 42. Wij beschikken over eigen parkeerplaatsen achter ons kantoor. Deze zijn te bereiken via de parkeerplaats van de brandweer.

 

Komt u met het openbaar vervoer? Het station bevindt zich op loopafstand van ons kantoor.

 

M.C.G. (Marian) Rutten

Juridisch secretaresse 

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal