Een nieuwe website is een feestje, maar…

Je moet wel zelf  de ballonnen ophangen en laat dat nou precies zijn wat we vanmiddag hebben gedaan. Zo kan het u de afgelopen maanden bijna niet zijn ontgaan zijn: de prachtige foto’s van onze medewerkers. Steeds gemaakt op bijzondere locaties en voorzien van een persoonlijk verhaal. Vooral de publicaties via Facebook zijn erg veel gelezen, geliked en gedeeld. 

Opmaat

Dit alles vormde de opmaat voor een belangrijke gebeurtenis die vandaag plaatsvindt en dat is het ‘live gaan’ van onze vernieuwde website! Alle foto’s en verhalen vindt u hierop terug. Dat, en nog veel meer. Wij nodigen u daarom uit gauw eens een kijkje te nemen op de website.

Bijzonder trots

Er is de afgelopen periode door iedereen hard gewerkt. En wij zijn bijzonder trots op het resultaat. Daar staan wij vandaag even bij stil, onder meer met dit bericht. Daarna gaan wij weer aan de slag, onder meer met het publiceren van actuele, informatieve en soms ludieke berichten. Houd onze website, Facebook- en Linkedin-pagina’s daarom in de gaten.

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal