NIEUWE DIRECTIE VOOR TIJSSEN & SAES ADVOCATEN EN BELASTINGKUNDIGEN

Advocaten Nicole Geradts (41) en Jeroen Gubbels (45) vormen na 28 jaar de nieuwe directie van Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen aan de Minderbroederssingel in Roermond. “Wij zijn ontzettend trots met het vertrouwen dat Marcel en Wil ons geven om het advocatenkantoor klaar te stomen voor de toekomst.”

 

Nicole Geradts en Jeroen Gubbels kunnen voortborduren op een mooi en breed opgezet kantoor dat acht advocaten en een jurist-medewerker telt met ieder hun eigen specialisme. Vijf secretariële collega’s verzorgen de financiële en secretariële administratie. Marcel en Wil blijven als advocaten actief binnen het kantoor. “Al met al een perfecte en solide basis”, volgens de nieuwe directie.

 

Adviseren

Een basis die ruim achtentwintig jaar geleden door Marcel Tijssen en Wil Saes in Roermond is gelegd. Én een basis die stoelt op de visie dat de toga zoveel mogelijk aan de kapstok blijft hangen, want Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen gelooft in de kracht van adviseren boven die van procederen. Het recht draait niet per definitie om winnen of verliezen, maar meer om het samen creëren van toekomstbestendige oplossingen.

 

Toekomst

Jeroen en Nicole houden vast aan die visie, maar rustig achteroverleunen is geen optie. Want de ontwikkelingen binnen de advocatuur en de veranderende maatschappij vragen continu om aandacht. Zo wordt op dit moment binnen de gehele advocatuur gewerkt aan een kwaliteitsslag. Dit houdt in dat kwaliteitseisen met betrekking tot advocaten nog verder worden verscherpt en een kwaliteitsregister wordt ontwikkeld dat de vakbekwaamheid beter borgt. Een logische stap volgens Jeroen, waar het kantoor al lang op heeft geanticipeerd. “Je kunt als advocaat niet meer overal verstand van hebben. Ieder rechtsgebied vraagt om specialisme, hetgeen wij onze cliënten kunnen bieden.” En als Nicole en Jeroen naar de maatschappij kijken, dan zien ze dat deze steeds meer juridisch wordt: mensen maken vaker en sneller gebruik van het rechtssysteem. “Ze worden mondiger en accepteren niet alles wat hen wordt voorgeschoteld.”

 

Kracht

Voldoende redenen om te onderzoeken of deze ontwikkeling om meer specialisaties binnen kantoor vraagt. “Onze kracht is tenslotte dat we een breed palet aan rechtsgebieden vertegenwoordigen, zodat we cliënten binnen ons kantoor op meerdere vlakken kunnen helpen. Uiteraard willen we deze kracht behouden en verder uitbouwen. Ons kantoor, als het ware toekomstbestendig maken.” Maar ook bij Nicole en Jeroen blijft de toga zoveel mogelijk aan de kapstok hangen. “Die ambitie blijft onveranderd”, besluit Jeroen.

 

Eigen

Marcel is blij dat in de bedrijfsopvolging door Nicole en Jeroen, advocaten van het eigen kantoor, kan worden voorzien. Wil: “We bereiken hiermee dat de kernwaarden van ons kantoor ook in de toekomst behouden blijven en wensen Nicole en Jeroen daarbij alle succes toe”.

 

Benieuwd?

Als u met ons kennis wilt maken, dan bent u van harte uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Voor meer informatie over Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen kunt u terecht op www.tijssen-saes.nl. Of u kunt hen volgen via Facebook en LinkedIn.

Bellen kan natuurlijk ook: 0475 – 33 51 15.

 

Beiden zijn al ruim 18 jaar werkzaam in de juridische praktijk. Nicole houdt zich voornamelijk bezig met personen- en familierecht, mediation en erfrecht. Jeroen is werkzaam op het gebied van fiscaal recht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

mr. N. (Nicole) Geradts

mr. J.B. (Jeroen) Gubbels

 

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling