Juridisch Secretaresse

P.G.H. (Pascalle) Hönig-Dierx

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Sinds 1990 is Pascalle als juridisch secretaresse werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen.

Het ijs breken in een veilige haven

“De Passantenhaven is hét herkenningspunt van Maasbracht. En voor mij is het de spreekwoordelijke veilige haven. Veilig omdat ik hier veel mensen ken, me prettig voel en op mijn gemak ben. Ervaringen die ik mensen die bij ons op kantoor aankloppen ook wil geven. Want meestal kom je hier niet voor je plezier of de gezelligheid. En helaas hebben we geen gezellig terrasje of mooie vergezichten die bijdragen aan een beter gevoel. Wat ik wel kan doen, is ervoor zorgen dat alle stukken die naar de rechtbank gaan, compleet en tiptop in orde zijn. Ook maak ik afspraken, verzorg ik alle correspondentie en neem ik de telefoon aan. Bij deze laatste taak probeer ik al snel het ijs te breken, zodat de eerste spanning bij mensen langzaam verdwijnt. En over ijs gesproken, dat is iets wat ik mezelf ook regelmatig gun: een heerlijke ijsje in mijn veilige Passsantenhaven. Een compleet en fijn gevoel.” 

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail:

phonig@tsadvo.nl

Artikelen..

Geschreven door Pascalle