Probeer altijd de juiste toon te raken

Al mijn leven lang houd ik van muziek, van Mozart tot AC/DC. Zelf zing ik in een Gregoriaanse Schola, maar thuis of in de auto luister ik zowel naar een mooie ballad als naar hard rock, afhankelijk van de mood van dat moment.

 

Er zijn veel verschillende soorten muziek, net zoals er veel verschillende soorten mensen zijn, zowel in uiterlijk als in karakter, ieder met zijn eigen normen en waarden. Dat is het mooie van mensen, dat er vele miljarden van zijn maar iedereen is toch anders en dus uniek. Ieder met zijn beperkingen en zijn talenten.

 Omdat we allemaal zo verschillend zijn is elk mens interessant genoeg om te leren kennen maar het betekent ook dat er conflicten kunnen ontstaan omdat we het niet (meer) eens zijn met elkaar of dat er iets gebeurt waarbij er sprake is van letsel of van financieel nadeel.

 

Om te voorkomen dat er conflicten ontstaan of om deze op te lossen, kunnen mijn collega´s u helpen. Ik zelf ben werkzaam op de financiële administratie en probeer zo bij te dragen aan een correcte financiële huishouding bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen.        

 

Dhr. F.G.J. (Frank) Theunissen

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling