Vitamine M: dat werkt !

In het nieuws las ik, dat vitamine D een mogelijk positief effect zou hebben op corona. Er is geen onomstotelijk bewijs, maar er zijn wel aanwijzingen van een positief effect. Door deze berichten is de verkoop van vitamine D aanzienlijk gestegen.

 

Onderzoek   

Er moet nog gedegen onderzoek plaatsvinden, maar toch kopen we al massaal vitamine D in. Nederland is een land waar veel onderzoek plaatsvindt. Zo is het bijvoorbeeld bekend dat de afgelopen 2 jaar de rechter maar in 6% van de echtscheidingen uitspraak heeft moeten doen, terwijl dat percentage in 2011 op 31% lag. Waar komt dat door zult u zich afvragen. Dat komt door vitamine M.

 

Vitamine M

Vitamine M staat voor Mediation. Bij mediation proberen partijen die een geschil hebben, of die simpelweg in goed onderling overleg tot een regeling willen komen, met behulp van een mediator, tot een oplossing te komen. Goede afspraken te maken, die worden vastgelegd in een overeenkomst. Het grote voordeel van mediation is dat je samen maatwerk kunt leveren. Een rechter kan dat niet. De rechter wordt beperkt door de wetgeving.

 

Mediation

Nu onderzoek heeft uitgewezen dat steeds meer mensen door middel van mediation uit elkaar gaan, kunnen we vaststellen dat mediation zorgt voor een positief effect bij scheidingen. Naast scheidingen werkt dit ook in allerlei andere zaken, zoals omgang, alimentatie etcetera. Zelf merk ik ook een toename in het aantal mediations die ik jaarlijks behandel. Nu er hier onomstotelijk bewijs is van een positief effect, is het van groot belang dat dit nieuws zich verder verspreidt.

 

Mediator

Zodra dit nieuws u heeft bereikt en u wilt de vitamine M uitproberen, neemt u dan vooral contact met mij op. Ik ben inmiddels al 12 jaar mediator en 20 jaar advocaat, zodat ik oprecht kan zeggen, dat ik behoorlijk wat ervaring heb. Ik help u graag op een goede manier uit elkaar. 

 

mr. N. (Nicole) Geradts

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling