Sporten is gezond

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat iemand een burn-out heeft. Ook in de advocatuur komt dit veel voor. Ik lees zelfs artikelen waarin staat dat juist de advocatuur een risico-groep is, voor het krijgen van een burn-out, met name voor de twintigers en dertigers. Op cursussen wordt hier aandacht aan besteed en zie ik mezelf lijstjes invullen over hoe perfectionistisch ik ben of hoeveel energie ik heb en hoe zorgzaam ik ben. Dit zowel naar cliënten toe als naar mijn eigen gezin. 

Balans
In mijn optiek is het van belang dat er een goede balans is, tussen werk en privé. De ene keer is het nodig dat er wat meer aandacht is voor het werk, de andere keer voor privé, zolang de balans maar niet doorslaat. Ontspanning is uiteraard ook nodig.

Sport
Voor mij is ontspanning een heleboel dingen, maar vooral ook lekker sporten. Een van de dingen die ik doe is handbal, tegenwoordig op recreatiever niveau, maar desondanks nog best actief. Mijn kantoor heeft zich bereid verklaard om shirtsponsor te worden van mijn team. Hiermee steunen zij mijn team maar ook het verenigingsleven. Maar nog veel belangrijker is het, dat zij het belangrijk vinden dat er gesport wordt, aangezien dat zorgt voor ontspanning, fitheid en dus ook minder ziekteverzuim.

Onderstaand de foto van het shirt en een deel van mijn team. Namens mijn team zeg ik: Dank je wel Tijssen & Saes Advocaten en Belastingkundigen!

      

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal