’t Is moeilijk bescheiden te blijven…….

’t Is moeilijk bescheiden te blijven wanneer je zo goed bent als ik. Herinnert u zich dit komische liedje uit 1999 van Peter Blanker nog? Mooi, want met een knipoog naar dit liedje schrijf ik deze column. Maar de inhoud is er niet minder serieus om.

Aanleiding

Waarom is het moeilijk bescheiden te blijven? De recente toekenning van het Keurmerk Letselschade door de Letselschade Raad aan ons kantoor is daarvoor de aanleiding. De stichting Keurmerk Letselschade heeft een keurmerk ontwikkeld. De stichting Keurmerk Letselschade is per 1 januari 2017 gefuseerd met de Letselschade Raad.

De Stichting Keurmerk Letselschade handhaaft kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die zich bezig houden met letselschadezaken. Wij hebben deze toets glansrijk doorstaan!

Eredivisie

De toekenning van dit keurmerk ziet ons kantoor toch als een soort van promotie naar de Eredivisie van de Letselschade. Om als letselschade expert aanspraak te maken en op dit keurmerk, en het te behouden, moet je waarborgen bieden op het gebied van:

-deskundigheid
-transparantie
-(financiële) integriteit
-heldere en tijdige communicatie
-duidelijkheid

Niet onbescheiden, maar wel trots

Zijn we nu echt niet meer bescheiden? Natuurlijk wel, maar we mogen, vooral in uw belang, wel wijzen op het onderscheidend vermogen van ons kantoor waarvoor dit keurmerk het gecontroleerde bewijs is! Als belangenbehartiger krijg je het Keurmerk echt niet zomaar.

De dossiers worden eerst door een onafhankelijke instantie gecontroleerd op de hierboven genoemde waarborgen en je wordt een dag ondervraagd op kwaliteitswaarborgen! Zoiets wordt een audit genoemd die overigens periodiek wordt herhaald.  

Doe er uw voordeel mee

Vraag dus steeds naar een letselschadeadvocaat die beschikt over dit keurmerk. Het is al erg genoeg als u slachtoffer bent van een ongeval; daarom hebt u dan wel recht op betrokken en deskundige bijstand.

Een volledig Letselschadeteam

Binnen ons kantoor staat een heel letselschadeteam voor u klaar:
Marcel Tijssen en Erland Dohmen als letselschade advocaten, Dennis Moonen als letselschadejurist en Kitty Schroyen als Legal Assistant. Met Tijssen en Saes wordt u elk letselschadeprobleem de baas!

Erland Dohmen, Letselschadeadvocaat

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling