Wat vindt u? Laat uw mening, vraag of opmerking achter!

Sinds de lancering van onze website, zorgen wij als social media team ervoor dat artikelen geschreven door zowel onze collega’s als door ons, twee keer per week met foto’s worden geplaatst op de website, Facebook en LinkedIn.

Zo zijn er al allerlei onderwerpen aan bod gekomen, waarvan wij denken dat die interessant zijn voor u: denk aan vakantietips, letselschade en fiscale artikelen. Ook hebben alle medewerkers van Tijssen & Saes advocaten zich aan u voorgesteld.

Wat vindt u ervan?
Nu wij dit al een tijdje doen, zijn we ontzettend benieuwd wat u ervan vindt. Onze vragen zijn dan ook: welke onderwerpen moeten volgens u in 2018 sowieso aan bod komen? Of: welke vragen wilt u nog beantwoord zien? Zijn er nog verbeterpunten, actiepunten of heeft u nog tips voor ons?

Aarzel niet en laat hier uw reactie achter of mail deze naar info@tijssen-saes.nl! We zijn benieuwd!

M.C.G. (Marian) Rutten

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal