Letsel en schade, ga bij een gespecialiseerd advocaat te rade

Morgen is het Landelijke Gedichtendag en daarom draag ik letselschadeslachtoffers met dit gedicht een warm hart toe.  Slachtoffer zijn van een ongeval is niet eenvoudig en u vertegenwoordigen is wat ik maar al te graag doe.

Als slachtoffer moet u dan nog maar uw schade zien te verhalen, want verzekeraars stellen zich verhardt op, vergoeden uw schade niet zonder meer en dat is balen.

Voor u als slachtoffer is dat onbegrijpelijk en u kunt alleen maar op schadevergoeding hopen, maar met een letselschade specialist aan uw zijde zullen de onderhandelingen eenvoudiger verlopen.

De verzekeraar lijkt geen begrip te tonen voor uw situatie, maar als letselschade specialist wijs ik de verzekeraar op zijn taak tot het verrichten van een tegenprestatie.

Het slachtoffer staat namelijk centraal  in het gehele verhaal en niet de hoogte van de schadevergoeding, want herstel van de situatie van vóór het ongeval is de primaire bedoeling.

Om de schade te kunnen inventariseren is expertise nodig, want de vele soorten schade die zich voor kunnen doen maken een letselschade specialist niet overbodig.

Wij hebben begrip voor uw situatie en weten uit ervaring wat een slachtoffer allemaal kan meemaken. Bent u slachtoffer van een ongeval, zorg er dan voor dat u niet alleen in de jungle van verzekeraars zal geraken.

Raadpleeg een van onze letselschadespecialisten voor een vrijblijvend advies, want slachtoffers helpen dat is ons devies!

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling