Advocaten bijten niet!

“Advocaten zijn dus ook gewoon mensen”. Dit zijn reacties die we achteraf vaak van mensen horen. Want bij advocaten horen toga’s, rechtbanken en pleidooien, althans dat wordt vaak gedacht. Terwijl we eigenlijk allemaal gewoon man of vrouw zijn. Hebben (klein)kinderen of juist niet en we rennen ons rot om in ons drukke leven alles geregeld te krijgen. Van werk, tot sport, tot onze sociale contacten.

 

Hetzelfde

En juist omdat we hetzelfde zijn, hebben ook wij bijvoorbeeld te maken met echtscheidingen, erfenissen of onterechte vorderingen. Wij herkennen onszelf in uw verhaal, maar luisteren ook graag naar u. Tenslotte, iedereen is uniek met zijn of haar eigen verhaal.  

 

Contact

Daarom hoop ik, dat als we elkaar de volgende keer tegen komen, u niet aarzelt om me aan te spreken. Maakt niet uit waar het over gaat. Advocaten praten namelijk graag. We zijn betrokken en nieuwsgierig. We vinden het belangrijk wat u te vertellen heeft en we vertellen niets door, vanwege onze geheimhoudingsplicht. Waarschijnlijk bent u degene die na dat gesprek zegt, “dat viel reuze mee, advocaten bijten niet”.

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling