Dennis Moonen officieel meester in de rechten

Met gepaste trots mag ik u mededelen dat ik op zaterdag 8 december 2018 mijn master getuigschrift in ontvangst heb mogen nemen. Ik heb reeds in juni 2018 mijn opleiding afgerond, waarna ik mijzelf meester in de rechten mocht noemen. Dat is nu officieel gemaakt door het in ontvangst nemen van het getuigschrift.

Sinds september 2016 ben ik verbonden aan Tijssen & Saes Advocaten en Belastingkundigen  en sindsdien werkzaam op de afdeling letselschade, waar ik samen met Erland Dohmen en Marcel Tijssen opkom voor slachtoffers. Vanaf februari 2017 ben ik naast het werken bij Tijssen & Saes aan mijn master begonnen en heb deze in juni 2018 kunnen afronden. Ik ben dan ook vanaf mei 2018 fulltime op de letselschadeafdeling aanwezig.

Ik ben blij dat ik Tijssen & Saes Advocaten en Belastingkundigen sinds september 2016 mocht komen versterken en ik ben trots dat ik nu officieel mijn getuigschrift heb mogen ontvangen.

In het bijzonder wil ik al mijn collega’s bedanken voor het vertrouwen, de hulp en de ruimte die zij mij hebben gegeven om mijn master Recht & Arbeid, met als specialisatie Arbeid en Gezondheidsrecht, met succes te kunnen afronden.

Dennis Moonen 

Tijssen en Saes Advocaten en Belastingkundigen

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling