Een nieuwe start

Na een – op zijn zachts gezegd –  bewogen jaar staan we nu aan het begin van een nieuw jaar, 2021. Ondanks dat de huidige coronacrisis helaas nog niet voorbij is, kan een nieuw jaar toch wellicht perspectief bieden voor nieuwe dromen, kansen en uitdagingen. Zo mag ik zelf aan de start van dit nieuwe jaar het team van Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen komen versterken.

 

2021 zal tevens het jaar zijn dat ik mijn twee masters, de master Fiscaal Recht (specialisatie Directe Belastingen) en de master Recht en Arbeid (specialisatie Arbeid en Onderneming) aan de universiteit van Maastricht zal afronden. Ik kijk er ontzettend naar uit mijn opgedane kennis meteen in de praktijk te mogen brengen en daarnaast mijzelf te blijven ontwikkelen onder de hoede van de ervaren advocaten bij Tijssen & Saes.

 

Mocht u hulp nodig hebben met het voorkomen of oplossen van een juridisch conflict, schroom dan niet om contact op te nemen met mij of met een van mijn collega’s.

 

mw. mr. S.I.J. (Simone) van Hees

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal