Oud en Nieuw

We staan op de drempel van 2021. Namens alle medewerkers van Tijssen en Saes Advocaten wens ik u een gezond en succesvol Nieuwjaar toe! De jaarwisseling is een moment van terugblikken en vooruitzien.  We nemen gas terug om te kijken waar we staan, zowel zakelijk als privé. Deze mooie bezinningstijd geeft ons de kans om nieuwe energie vrij te maken en de juiste keuzes te maken. Op die manier kunnen we de stappen zetten om ook in 2021 onze doelen te bereiken.

 

Wat voor jaar was 2020?

Het jaar dat achter ons ligt was bizar. De gedachte komt op of het nog ergens anders over ging dan over Corona. In onze praktijk was dat gelukkig wel zo. Ook in 2020 heeft Tijssen en Saes Advocaten voor haar cliënten hele mooie successen mogen boeken. Dat gold voor onze cliënten als ondernemers, particulieren, werkgevers, werknemers en slachtoffers van letselschade. Tijssen en Saes heeft ook in 2020 weer aan alle kwaliteitstoetsen voldaan. Denk hierbij aan het Keurmerk Letselschade.

En daar mogen wij best trots op zijn.

 

Onze doelen voor 2021

Tijssen en Saes Advocaten blijft hoge kwaliteitseisen aan zichzelf stellen. En daar plukt u de vruchten van! Wij willen dynamisch en gespecialiseerd blijven in een verjongend team. Ondernemingsrecht, familierecht en letselschade zijn onze rechtsgebieden. Op elk rechtsgebied is een specialist in huis.

Naast advocaten met jarenlange ervaring komt er in 2021 ook vers bloed in ons bedrijf. Twee jonge vrouwelijke advocaten komen ons team versterken. Kim Stultiens met haar wortels in Weert en Simone van Hees met Maastrichtse “roots”.   Dat komt goed uit omdat Tijssen en Saes heel Limburg als werkgebied heeft. Ook van de nieuwkomers wordt gevergd dat zij zich na enige tijd zullen specialiseren. Wie zich bij Tijssen en Saes wil handhaven zal aantoonbare topkwaliteit moeten leveren.  Wij waken immers over uw belang als alles op het spel staat, ook in 2021!

 

Het laatste woord in 2020

Mijn laatste woord in 2020 is voor slachtoffers van letselschade. Ook zij kennen een “oud en nieuw” in hun leven. Namelijk het oude leven voor het ongeval, en het nieuwe erna. Daar kan een wereld van verschil tussen zitten en dat is de schade.

Die schade willen wij zo volledig en pragmatisch mogelijk voor u verhalen. Daar is onze specialistische kennis voor nodig. Marcel Tijssen, Rianne Saes, Dennis Moonen, Kitty Schroyen en ikzelf zijn het speciale letselschadeteam. Wij staan graag voor u klaar.  Maak gerust een afspraak voor een gratis intakegesprek.

 

Mr. E.H.J.M. (Erland) Dohmen

 

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling