Van 2020 naar 2021

Op 31 december 2019 vond iedereen het weer spannend om een nieuw jaar in te gaan. Je wenst elkaar een gelukkig nieuwjaar en vooral een gezond jaar toe. Als ondernemer zijnde, hoop je op een jaar met een mooi eindresultaat. Als de balans wordt opgemaakt, dient er een positief saldo uit te komen. Het jaar 2020 was voor ons kantoor ook een jubileumjaar. We wilden vieren dat we al 30 jaar bestaansrecht hadden, en ook naar de toekomst toe, nog heel wat jaren mee zouden gaan.

 

Corona

Toen kwam corona en de tijd stond even stil. Uitbundig je verjaardag vieren was niet gepast, zodat we 30 vlaaien hebben uitgedeeld aan diverse zorginstanties, zoals huisartsen, apotheken, het ziekenhuis, politie, brandweer enz. Op deze wijze wilden we stil staan bij en onze dank uitspreken aan de professionals die dag en nacht in de zorg voor ons klaar staan.

 

Aanpassen

We moesten ons aanpassen. Het plannen van afspraken op kantoor werd minder en we werden digitaler, wat voor de advocatuur niet eens zo’n slechte vooruitgang was. In het begin was het even wat rustiger wat klantcontacten betrof, echter dat heeft zich gedurende het jaar zeker weer recht getrokken, gelukkig.

 

Ons ding doen

Uiteindelijk konden we blijven doen, waar we goed in zijn. En dat is jullie, op welke manier dan ook van dienst zijn, door het geven van advies, het treffen van een regeling, of het starten van een procedure bij de rechtbank. Elke advocaat vanuit zijn/haar eigen specialisatie. En juist de diversiteit in specialismen maakt ons kantoor tot een belangrijke speler op de markt.

We realiseren ons echter ook heel goed, dat er een heleboel mensen zijn, die door corona in de problemen zijn gekomen. Die mensen willen wij graag helpen. Heb je dus een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord, zodat we het einde van dit jaar, maar vooral ook 2021 positiever kunnen laten worden.

Namens Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig, maar vooral gezond 2021.

 

mw. mr. N. (Nicole) Geradts

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling