Verjongend, Dynamisch en Gespecialiseerd

U kent de uitdrukking “alle goede dingen in drieën”.
Daarom karakteriseren wij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen in drie woorden: verjongend, dynamisch en gespecialiseerd. Graag leggen wij uit wat wij daarmee bedoelen.

 

Verjongend

Ervaring in een team is onmisbaar en daaraan hebben wij geen gebrek. Veel van onze advocaten hebben een zeer ruime ervaring in hun vakgebied. Wil Saes, Marcel Tijssen en Erland Dohmen zijn echte routiniers, met ruim 30 jaar ervaring. De huidige beleidsmakers Nicole Geradts en Jeroen Gubbels doen qua werkervaring niet veel voor hen onder. De ruime werkervaring is ook te vinden bij de ondersteuners in het secretariaat en administratie. Maar op enig moment moet een organisatie, die de blik op de toekomst heeft, ook verjongen. Daarom presenteren wij in 2021 twee jonge dames als nieuwe advocaten: Kim Stultiens en Simone van Hees.

 

Dynamisch

Wij zijn als kantoor (pro)actief, doortastend, energiek, krachtdadig, levendig, ondernemend en voortvarend. Ofwel in een woord samengevat: dynamisch. Dat is terug te vinden in de resultaten en reacties van onze cliënten. Wij begrijpen dat er voor de cliënt alles op het spel staat in zijn of haar zaak. Voor de cliënt is elke zaak de zaak van zijn leven en dat beseffen wij maar al te goed. Zoals de patiënt zich op de operatietafel moet overgeven aan het medisch team, zo kan de cliënt vertrouwen op ons team. Want hoewel de advocaat ogenschijnlijk solistisch opereert, is de samenwerking in het achterliggende team van onschatbare waarde.

 

Gespecialiseerd

De tijd dat een advocaat alle rechtsgebieden kon uitoefenen is al lang voorbij. Daarvoor is het recht te specialistisch geworden en te snel aan verandering onderhevig. Vandaar ook dat de Orde van Advocaten heeft geregeld dat iedere advocaat zijn specialisme(s) openbaar maakt. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerde advocaten hebben op onze rechtsgebieden. Op het gebied van ondernemings-gerelateerd recht zijn Wil Saes en Jeroen Gubbels de gespecialiseerde advocaten. Onder andere in het fiscale recht, het erfrecht, het arbeidsrecht en het insolventierecht. In het familierecht is Nicole Geradts gespecialiseerd. Zij is ook erkend mediator. In de letselschade zijn Marcel Tijssen en Erland Dohmen de erkende specialisten. Zij worden ondersteund door de letselschadejurist Dennis Moonen, door legal assistant Kitty Schroyen, en door advocate Rianne Saes, met letselschade als aandachtsgebied. Dit letselschadeteam treedt op voor slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen, en van medische fouten. 

 

Recht voor iedereen

Tijssen & Saes werkt voor ondernemers en particulieren. Rechtsbijstand op basis van een toevoeging ( door overheid gefinancierde rechtshulp) is mogelijk. Op basis van uw rechtsbijstandverzekering kunnen wij ook voor u procederen. Als voor u alles op het spel staat, dan zijn wij graag uw partner. U kunt ons bellen voor een intake. Er staat een team van gespecialiseerde advocaten voor u klaar.

Team Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen

Vacatures

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling