Jezelf blijven uitdagen gedurende de coronacrisis? Wat mij betreft wel!

Het beste uit mezelf halen en blijven leren, een levensmotto dat ik elke dag opnieuw met me mee neem.

De huidige coronacrisis maakt het voor velen moeilijk om dit levensmotto waar te maken. Desondanks is het belangrijk om, ook tijdens de coronacrisis, te proberen om jezelf uit te dagen en niet stil te blijven staan. Nadat ik in september 2018 ben afgestudeerd aan Tilburg University heb ik eerst een jaar als beleidsmedewerker onderwijsvernieuwing gewerkt op Tilburg University. Na dit jaar besloot ik dat het tijd was om mijn droom om advocaat te worden waar te gaan maken, coronacrisis of niet. Advocaat is het ultieme beroep waar ik elke dag het beste uit mezelf kan halen en altijd de mogelijkheid heb om te blijven leren. Ik kan dan ook niet wachten om u bij te staan bij alle juridische vragen en geschillen die u heeft. Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen met mij!

 

Mw. Mr. K.C.M. (Kim) Stultiens 

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling