Familie

Het woord “familie” heeft voor mij verschillende betekenissen. Bij familie denk ik als eerste aan mijn gezin, bestaande uit manlief en twee kinderen, zus, ouders etc. Dat is de familie die je heeft gevormd tot wat je bent geworden.

 

Ik denk ook aan mijn vrienden, kantoorgenoten, tennismaatjes etc. aangezien die ook allemaal een groot onderdeel van mijn leven zijn.

 

Daarnaast komt “familie” ook nog voor in mijn praktijk. Ik ben specialist personen- en familierecht en mijn doel is om mensen die in een echtscheiding zitten, of andere problemen hebben, die te maken hebben met alimentatie, omgang of gezag te ontzorgen. Hoe prettig is het, dat een klant geheel gestresst binnen komt en na een gesprek met mij weer rustig is, en de toekomst weer wat positiever inziet. Heel prettig, en daar wordt ik ook weer blij van.

 

Samensmelting

Hoe leuk is het dan als je petekind, je familie, een dag stage komt lopen in je familiepraktijk. Heel erg leuk dus. Bedankt Nienke Steijven voor de leuke leerzame dag.

 

Informatie

Vindt u familie ook belangrijk en wilt u dat uw zaken goed worden geregeld, neem dan gerust contact met mijn kantoor op.

 

mr. N (Nicole) Geradts

Wellicht ook interessant?

Huurverhoging in 2022: Hoe zit dat?

De datum waarop veel verhuurders de huurprijs van een woning verhogen, 1 juli, nadert. Maar hoeveel mag de huurprijs worden verhoogd? Vrijesectorwoning of sociale huurwoning

Misverstanden in het familierecht

Dagelijks behartigen wij de belangen van cliënten die te maken hebben met familierechtelijke geschillen, in de breedste zin van het woord. Er zijn een aantal