Familie

Het woord “familie” heeft voor mij verschillende betekenissen. Bij familie denk ik als eerste aan mijn gezin, bestaande uit manlief en twee kinderen, zus, ouders etc. Dat is de familie die je heeft gevormd tot wat je bent geworden.

 

Ik denk ook aan mijn vrienden, kantoorgenoten, tennismaatjes etc. aangezien die ook allemaal een groot onderdeel van mijn leven zijn.

 

Daarnaast komt “familie” ook nog voor in mijn praktijk. Ik ben specialist personen- en familierecht en mijn doel is om mensen die in een echtscheiding zitten, of andere problemen hebben, die te maken hebben met alimentatie, omgang of gezag te ontzorgen. Hoe prettig is het, dat een klant geheel gestresst binnen komt en na een gesprek met mij weer rustig is, en de toekomst weer wat positiever inziet. Heel prettig, en daar wordt ik ook weer blij van.

 

Samensmelting

Hoe leuk is het dan als je petekind, je familie, een dag stage komt lopen in je familiepraktijk. Heel erg leuk dus. Bedankt Nienke Steijven voor de leuke leerzame dag.

 

Informatie

Vindt u familie ook belangrijk en wilt u dat uw zaken goed worden geregeld, neem dan gerust contact met mijn kantoor op.

 

mr. N (Nicole) Geradts

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling