Kies kwaliteit

We zitten in de week van de Tweede Kamerverkiezingen! Dus er valt wat te kiezen. Maak vooral gebruik van uw stemrecht.

Nou ga ik hier natuurlijk geen politiek stemadvies geven. U bent ongetwijfeld in staat uw eigen afweging en politieke keuze te maken. Maar ik kan u wel een ander goed keuzeadvies geven waar u altijd wat aan heeft: kies voor kwaliteit. En dat bedoel ik dan voor het geval u deskundige hulp nodig hebt, en dat zou zomaar eens kunnen zijn op juridisch gebied. Kies dan altijd voor een deskundige en gespecialiseerde belangenbehartiger/advocaat.

 

Hoe weet u of u een goede keuze maakt?

Eigenlijk is dat heel eenvoudig. Op de Website van de Orde van Advocaten leest u op welk rechtsgebied een advocaat gespecialiseerd is. Bovendien kunt u aan de advocaat waarop dan uw keuze valt vragen of deze in het bezit is van een keurmerk. Als u te maken heeft met een erkend gespecialiseerd advocaat in bezit van een keurmerk mag u kwaliteit en integriteit veronderstellen.

 

Als alles op het spel staat

Als alles op het spel staat neemt u toch zeker met minder dan een erkend gespecialiseerde advocaat geen genoegen. Bij Tijssen en Saes werken erkend gespecialiseerde advocaten. Wij realiseren ons bij Tijssen en Saes Advocaten dat uw zaak voor u de zaak van uw leven is. Ook realiseren wij ons dat u op ons kompas mag varen als u uw zaak aan ons toevertrouwt.

 

Meerdere specialisaties

Ons kantoor heeft meerdere erkende specialisaties in huis: Letselschade, Personen- en Familierecht, Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht.

 

Bij vragen of problemen

Bel ons gerust voor een intakegesprek; ingeval van Letselschade is dat gesprek gratis. De Letselschade cliënten die wij bijstaan zijn slachtoffers van een ongeval in het verkeer, op het werk, van geweld of van een medische fout. In een intakegesprek informeren wij u graag verder over uw rechten en mogelijkheden.

 

mr. E.H.J.M. (Erland) Dohmen

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling