Team P&F

Mag ik u voorstellen aan Team P&F, oftewel ons team dat zich bezig houdt met Personen- en Familierecht.

 

Pascalle Hönig

Op de foto ziet u in het midden Pascalle Hönig, onze legal assistant. Al meer dan 30 jaar een vaste kracht bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen. Zij heeft alles al meegemaakt en staat nergens meer van te kijken. Zij zal uw eerste aanspreekpunt zijn, op het moment dat u in contact wil komen met iemand van dit team. Zij kan u vanuit haar ervaring reeds gerust stellen, of antwoord geven op vragen die u heeft. Zij is ook inhoudelijk op de hoogte van alle ins en outs van uw dossier en weet dus ook waarvoor of waarom u belt.

 

Kim Stultiens  

Rechts op de foto, zit Kim Stultiens. Zij is nog niet zo ervaren als Pascalle, aangezien zij vanaf 1 november 2020 in dienst is, maar zij doet qua enthousiasme en inzet niet onder voor Pascalle. Kim is net begonnen als advocaat-stagiaire en is uitermate leergierig en nieuwsgierig. Dat zijn belangrijke kenmerken die je als advocaat moet hebben. Kim ondersteunt mij (Nicole) daar waar nodig, met het opstellen van onder andere correspondentie, processtukken en alimentatieberekeningen.

 

Nicole Geradts

Aan de linkerzijde van de foto zit ik zelf. Ik ben advocaat en mediator en heb reeds meer dan 20 jaar ervaring. Ik mag mezelf een specialist noemen, aangezien ik de specialisatieopleiding bij de Vereniging van Familie- en erfrechtadvocaten Scheidingsmediators al lange tijd geleden (2007) met goed resultaat heb afgerond. De opleiding tot mediator volgde snel daarna (2008). Jaarlijks zorg ik ervoor dat mijn deskundigheid op peil blijft. Het geven van kwalitatief goede rechtsbijstand vind ik een van de belangrijkste zaken. Cliënten komen bij mij terecht via internet, maar ook door middel van doorverwijzers en mond op mond reclame. Ik sta zowel ondernemers alsook particulieren bij. Ik hou van eerlijkheid en duidelijkheid. Ik maak de situatie dan ook niet mooier dan dat die is.

 

Overige collega’s

Een van de voordelen van inschakeling van ons kantoor is, dat wij naast Team P&F ook nog andere teams hebben, zoals onder andere Team Fiscaal. In het familierecht, met name echtscheidingen, komen nogal wat fiscale zaken aan de orde. Die zaken kunnen we allemaal zelf afhandelen, aangezien we ook op dat gebied voldoende kennis in huis hebben.

Wilt u met ons team kennis maken, neem dan gerust contact met ons op.

 

mr. N. (Nicole) Geradts

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling