Samen staan we sterk!

De titel doet denken aan een campagne voor de aankomende Tweede Kamer verkiezingen, maar daar wil ik het in dit artikel niet over hebben. De titel omschrijft het gevoel van cliënt John, die ik heb bijgestaan bij de afwikkeling van zijn letselschade.

 

Zelf doen?

John is een tijd geleden aangereden door een automobilist, en heeft daar onder andere een pijnlijke arm aan overgehouden. In eerste instantie heeft hij geprobeerd om zelf zijn schade te regelen met de verzekeraar. Maar al snel merkte hij, dat toch heel lastig te vinden. Want, moet hij zomaar zijn medische informatie opsturen, als de verzekeraar daar om vraagt? En voor welke schadeposten kan hij vergoeding vragen? En op welke schadevergoeding heeft hij eigenlijk recht? Allemaal vragen, waar John geen antwoord op wist. Wél wist hij, dat hij hierbij hulp nodig had.

 

Belangenbehartiger inschakelen

John heeft toen bij ons kantoor aangeklopt. Ik heb samen met John zijn schade geïnventariseerd, en heb het contact en de onderhandelingen met de verzekeraar overgenomen. Het voelde voor John een opluchting, om ontzorgd te worden, en te weten dat zijn zaak in goede handen is. John kon zich daardoor beter focussen op zijn herstel. Afgelopen week heb ik het dossier van John afgewikkeld. Hij is zeer tevreden met de uiteindelijke schadevergoeding. Hij weet in ieder geval, dat hij heeft gekregen waar hij daadwerkelijk recht op heeft. En mijn kosten zijn volledig betaald door de verzekeraar.

 

Samen staan we sterk

Moraal van het verhaal? Als individu kan het moeilijk zijn om tegenover een grote verzekeraar te staan. Het is ook niet voor niets, dat zo nu en dan groepen gedupeerden zich samen pakken en een massaclaim indienen tegen bijvoorbeeld een grote fabrikant. Gisteren nog, werd bekend dat ruim

1700 vrouwen fabrikant Bayer gezamenlijk aansprakelijk hebben gesteld voor letsel door een sterilisatieveertje.

Weet in ieder geval, dat u er na bijvoorbeeld een verkeersongeval of arbeidsongeval niet alleen voor staat! Laat niet liggen waar u recht op heeft.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek, om te bezien wat wij voor u kunnen doen.

 

mr. R.M.T.A. (Rianne) Saes

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling