Kies voor Kwaliteit!

Verkiezingen en referendum

Het zal u niet ontgaan zijn. Er zijn vandaag gemeenteraadsverkiezingen en een referendum. U mag uw favoriete kandidaat kiezen en voor of tegen de sleepwet stemmen. Er valt dus iets te kiezen vandaag. Mijn stemadvies aan u luidt: kies in elk geval voor kwaliteit!

Ons Advies: kies steeds voor kwaliteit!

Het advies om voor kwaliteit te kiezen geldt niet alleen voor vandaag, maar voor altijd. Kies ook voor kwaliteit als u een advocaat wilt inschakelen. Ons kantoor heeft die kwaliteit! Er werken gespecialiseerde advocaten.

Ons Team en aandachtsgebieden

Voor de letselschade staan Erland Dohmen en ik garant voor kwaliteit. Wij worden daarbij ook nog eens ondersteund door onze juridisch ondersteuner, Dennis Moonen en onze Legal Assistent, Kitty Schroyen. Wij beschikken daarmee over een volledig letselschadeteam dat voor u klaar staat. Wij zijn aangemeld bij het Register van de letselschaderaad, een instantie die deze kwaliteit garandeert en bewaakt. Dit register is in de plaats gekomen van het vroegere Keurmerk Letselschade dat per 1 januari 2017 is vervallen.

Daarnaast nemen Nicole Geradts, lid van de Vereniging van Familierecht advocaten (VFAS) en tevens mediator, en Rianne Saes de rechtsgebieden personen- en familierecht voor hun rekening. Zij doen dat allebei gedreven en met veel passie en kennis van zaken.

Wil Saes en Jeroen Gubbels bedienen met gespecialiseerde deskundigheid de ondernemers, ook in fiscale zin.

Het verschil maken

Een gespecialiseerde advocaat kan voor u het verschil maken. Procederen is goed, maar regelen is vaak beter. Maar als er geprocedeerd moet worden is het goed te weten hoe rechters tegen een zaak aankijken. Onze advocaten weten dat door de rechtspraak nauwlettend te volgen, en daarmee kunt u uw voordeel doen. Kies niet alleen vandaag voor kwaliteit, maar altijd.

Daarmee kunt u het verschil maken. Dat is belangrijk, zeker als voor u alles op het spel staat. Wij weten hoe dat voelt.

Meer weten?

Bel gerust voor een gratis oriënterend gesprek.

Marcel Tijssen

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling