Mijn stage bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen

Mijn naam is Nienke Steijven. Ik ben 15 jaar oud en ik woon in Grathem samen met mijn ouders en mijn zusje. Als ik niet met school bezig ben, ga ik graag naar Jong NL. Ik speel  graag tennis en klarinet. Verder speel ik klarinet bij Harmonie St. Agatha in Grathem en bij de jeugdharmonie Jong Tumult. Shoppen is een van mijn grootste hobby’s.

In de zomervakantie ga ik ook altijd een week op kamp met Jong NL. Ook ga ik graag in de zomer op vakantie naar Italië, Spanje of Kroatië. Ik zit op Sint Ursula in Horn, in het laatste jaar van het vmbo/mavo. Ik volg de richting economie. Als ik klaar ben wil ik graag de opleiding Juridische dienstverlening gaan doen en ook de opleiding Human Research Management. Deze opleiding wil ik gaan volgen in Roermond bij de Gilde opleidingen.

Deze week heb ik stage gelopen bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen in Roermond. Ik heb  meegelopen in de personen- en familierecht praktijk. Ik vond het heel leerzaam en leuk om hier stage te mogen lopen. Ik werd goed ontvangen en ik heb er ook een eigen werkplekje gekregen. Als ik iets niet snapte kon ik dit aangeven en kreeg ik ook direct uitleg hoe het wel moest.

Ik heb het een en ander al gedaan. Ik heb iedere morgen de post opgehaald, ik heb producties gekopieerd en klaar gemaakt voor de rechtbank, ik heb de telefoon een paar keer opgenomen, intakeformulieren gekopieerd en in de dossiers gedaan en correspondentie verwerkt.

Ik heb in deze week veel geleerd. Ik vond het een leerzame week. Ik heb met veel plezier mijn stage week ervaren en ik hoop in de toekomst nog een keertje terug te mogen komen.

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling