Nationaal Keurmerk Letselschade

Verdrietige boel

Vorige week viel het kabinet over de toeslagenaffaire. Aanleiding was dat de Belastingdienst, waarvoor uiteindelijk het kabinet verantwoordelijkheid draagt, niet integer bleek bij het terugvorderen van de toeslagen. Mensen met een buitenlands klinkende achternaam werden bij voorbaat als fraudeurs behandeld. Dat heeft de levens van deze mensen geruïneerd. Om met, intussen ex minister Wiebes te spreken: wat een verdrietige boel allemaal.

 

Letselschade

Als je slachtoffer wordt van letselschade kan je leven ook veranderen in een verdrietige boel. Je had je leven op de rails, maar dan krijg je ineens een verkeersongeval, of een ongeluk op je werk, of een verkeerde diagnose of onjuiste behandeling van een arts. Dan kun je misschien je werk niet meer doen, of je hebt hulp nodig bij het huishouden. En je kwaliteit van leven gaat er gewoon een stuk op achteruit. Dan heb je te maken met letselschade, ook wel personenschade genoemd. Om uit die verdrietige boel te geraken heb je een goede en integere letselschadeadvocaat nodig.

 

Integriteit

Om zeker te weten dat je een goede en integere erkende letselschadeadvocaat uitkiest kun je het Nationaal Keurmerk Letselschade raadplegen. Om dat keurmerk te verkrijgen moeten deze belangenbehartigers kunnen aantonen over een goede kennis en ervaring te beschikken.  Maar ook moeten ze blijk geven van financiële integriteit en samenwerken met een goede medisch adviseur. De advocaat wordt jaarlijks getoetst op deze bekwaamheden en alleen als de advocaat aan deze strenge normering voldoet behoudt de advocaat dit keurmerk. Kantoor Tijssen en Saes Advocaten en Belastingkundigen heeft dit Nationaal Keurmerk Letselschade.

 

Letselschadeteam

Ons kantoor beschikt bovendien over een heel letselschadeteam. Dit team bestaat uit 3 advocaten, een jurist en legal assistant.

 

Gratis intakegesprek

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij kunnen u dan meer vertellen over uw rechten en mogelijkheden.

 

mr. E.H.J.M. (Erland) Dohmen

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling