Positief?

Covid-19 blijft de samenleving nog bezighouden. Feit is dat er nog steeds mensen in uw en onze omgeving geraakt worden door covid-19. Soms zelfs zeer dichtbij. En dat is allesbehalve positief en wij wensen uiteraard ieder die het treft veel sterkte. Daarentegen wordt langzaam aan wel een positieve ontwikkeling zichtbaar met de afname van de besmettingscijfers en de ziekhuisopnames. En met de toename van het aantal gevaccineerden en versoepeling van de maatregelen. Die ontwikkeling geeft gelukkig goede moed.

 

Wij, de medewerkers van Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen, zijn verder zeer positief gestemd met het nieuws dat onze collega Simone van Hees haar scriptie met goed gevolg heeft afgerond. Simone kan hierdoor na de zomer starten met de beroepsopleiding advocatuur. Gelukkig is er ook nog ruimte en reden voor een felicitatie en een feestelijke fles bubbels.

 

Simone, van harte gefeliciteerd en veel succes toegewenst!

Wellicht ook interessant?

Vacature – jurist (m/v)!

Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen is een middelgroot advocatenkantoor gelegen in Roermond. Ons kantoor is 32 jaar oud en is een begrip in de