Schade na verkeersongeval

Anno 2019 rijden er meer dan 10 miljoen voertuigen over de Nederlandse wegen. Een behoorlijke drukte, en daarmee is er een toenemende kans op een verkeersongeluk. Als u slachtoffer wordt van een verkeersongeluk, dan is het belangrijk dat de veroorzaker aansprakelijk wordt gesteld, en dat uw schade vergoed wordt door diens verzekeraar.

 

Aansprakelijkheid

Samen met u bouwen wij het dossier op, en stellen wij de bestuurder van het voertuig aansprakelijk voor het ongeval en de schade die u daardoor lijdt. Als gespecialiseerde advocaten hebben wij de nodige juridische middelen tot onze beschikking, om de zaak zonodig voor te leggen aan de rechter. Als de aansprakelijkheid erkend wordt, dan onderzoeken we met u uw schadeposten, en welk bedrag aan schade u lijdt.

 

Schade

In eerste instantie denken mensen aan de schadeposten die het meeste voor de hand liggen: reparatiekosten van auto en eventuele zorgkosten voor een bezoek aan huisarts of eerste hulp. Maar wat nu als u door het ongeval lange tijd niet kunt werken en achteruit gaat in inkomen, of door het ongeval die promotie of studie niet meer kunt halen. Of dat u na het ongeluk niet meer in staat bent om het huishouden te doen, of er aanpassingen in de woning moeten komen. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van schadeposten, die de verzekeraar van de aansprakelijke partij óók moet vergoeden. En dan kan het aardig in de papieren lopen.

 

Bijstand gespecialiseerde advocaat

Daarom is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschadeadvocaat, die u adviseert, met u meedenkt maar vooral aan uw kant staat en samen met u optreedt tegen de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Belt u gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 

Mw. mr. R.M.T.A. (Rianne) Saes

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling