Vacature – jurist (m/v)!

Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen is een middelgroot advocatenkantoor gelegen in Roermond. Ons kantoor is 32 jaar oud en is een begrip in de regio.  Dat kunnen niet veel kantoren zeggen. Onze advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Daarnaast hebben we op dit moment één jurist die inmiddels ook een specialisatie heeft afgerond.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar jou, een jurist, die zich bezig houdt met het ondernemingsrecht (waaronder insolventierecht) en verbintenissenrecht (waaronder arbeidsrecht). Je bent een sparringpartner voor onze advocaten en cliënten, kunt op gelijkwaardig niveau meedenken en je kunt vooruit kijken. Je voorkomt problemen, in plaats van ze achteraf te moeten oplossen. Je bent iemand die volledig zelfstandig kan werken, maar ook in een team kan werken.

Wij zijn een informeel kantoor, met open deuren beleid. Kwaliteit staat bij ons aan de top. Onze missie is zorg te dragen voor duurzame oplossingen. Daar worden wij blij van. Wij hebben een team met leuke collega’s, waar we regelmatig activiteiten mee plannen. We houden van een goede balans tussen werk en privé. We zoeken iemand die in ons team past en die dezelfde passie heeft voor het recht en alles wat daarbij komt kijken. Wij zoeken jou!

Indien deze manier van werken je aanspreekt, stuur dan je motivatiebrief met CV naar Nicole Geradts, via ngeradts@tsadvo.nl.

Deze vacature is onderdeel van de juridische vacatures Roermond.

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling