VERANDERING VAN SPIJS…

Het wekelijks artikel van Tijssen & Saes  staat dit keer niet in het teken van de van ons bekende juridisch inhoudelijke informatie. Deze keer maak ik graag van de mogelijkheid gebruik om mezelf, als nieuwe medewerker van kantoor, even kort voor te stellen.

Mijn naam is Willem Gerbrands, geboren en getogen tussen de grote rivieren Maas en Rijn en een kleine 20 jaar geleden door de liefde naar Venlo aan de Maas gebracht. Daar woon ik samen met Ingrid, 3 (puberende) kinderen en onze hond Koko.

Na mijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als kandidaat-notaris in het westen van het land. Het destijds zeer traditionele notariële leven paste niet zo goed bij mijn ambities, reden om de overstap te maken naar het bankbedrijf. Daar heb ik in verschillende functies, op verschillende plaatsen in het land en, mede door een aantal fusies, bij een 3 -tal verschillende banken gewerkt.

Omdat, zoals het spreekwoord zegt, het bloed kruipt waar het niet gaan kan heb ik op latere leeftijd het advocatenvak opgepakt. De eerste paar jaar heb ik op een advocatenkantoor in Venlo gewerkt en vanaf 1 september ben ik medewerker van Tijssen & Saes. Met mijn expertise op het gebied van het burgerlijk recht en dan meer in het bijzonder het ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht vorm ik een mooie aanvulling op het team van Tijssen & Saes.

Op de momenten dat ik niet werk ben ik actief in het Venlosche verenigingsleven, bezoek ik graag onze sportende kinderen tijdens hun wedstrijden of probeer ik mezelf te bekwamen in het edele golfspel (dat laatste met wisselend succes 😊).Graag ontmoet ik u op kantoor in Roermond, langs het sportveld ergens in Limburg, op de golfbaan of tijdens een netwerkbijeenkomst.

mr. W.G.M.M. (Willem) Gerbrands

Wellicht ook interessant?

aansprakelijkheidsrecht

De val in de TV-studio

De talkshow “Op 1” behoort niet echt tot mijn favorieten. De autocue is heilig voor de presentatoren en dat komt de levendigheid en de uitstraling