Advocaat | Belastingkundige | Directie

mr. J.B. (Jeroen) Gubbels

Team Tijssen Saes

Overzicht en ervaring

Jeroen is in 1997 afgestudeerd aan de faculteit rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht, met een specialisatie in het fiscaal recht. Hij is zijn loopbaan gestart als fiscaal jurist en belastingadviseur en is naderhand aan de slag gegaan als advocaat-belastingkundige. Sinds 2016 is Jeroen werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen. Jeroen en Nicole vormen sedert oktober 2018 samen de directie in het kader van een gefaseerde bedrijfsopvolging. 

Jeroen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden erfrecht, belastingrecht en insolventierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden. 

De gulden middenweg

“Kasteel Hillenraad ligt exact op de grens tussen Swalmen, het dorp waar ik ben opgegroeid, en mijn huidige woonplaats Boukoul. Kiezen tussen deze twee mooie dorpen is lastig, vandaar een fotolocatie in het midden. En soms is kiezen voor de middenweg binnen een geschil ook verstandig. Want als je met de tegenpartij nog door één deur wilt of moet, dan is samen eruit komen belangrijk. Anders beslist de rechter voor jou en weet je nooit zeker hoe een dubbeltje kan rollen. Met die dubbeltjes heb ik als advocaat en gespecialiseerd in fiscaal recht veel ervaring. Denk daarbij aan adviseren bij een bedrijfsovername, bij de start van een onderneming of bij geschillen met de belastingdienst. Hoewel ik op dit vlak absoluut niet met de winden meewaai, doe ik in mijn vrije tijd niets liever. Letterlijk dan. Als voormalig zeilinstructeur, liefhebber van zeilen en varen geniet ik met volle teugen van het water. Laat maar waaien dus.”

Mijn specialisaties:

Telefoon:

+31 475 33 51 15

E-mail:

jgubbels@tsadvo.nl